Kampsport på Tyresö Taekwondo Academy

Det finns så många anledningar till att just du borde träna kampsport hos oss på Tyresö Taekwondo Academy. Du får lära dig Taekwondo och boxning från de som har tävlat på elitnivå, men den främsta anledningen är att vi är som en stor varm familj på Tyresö Taekwondo Academy. Det spelar ingen roll om du är proffs eller nybörjare, exakt alla är välkomna.

Taekwondo på Tyresö Taekwondo Academy

Taekwondo är en kampsport där vi tränar både kondition, styrka och kroppskontroll. Du lär dig även självförsvar och disciplin. Vi har både barngrupp och ungdom/vuxengrupp. Taekwondo passar nämligen utmärkt att träna oavsett om du är ung eller gammal, motionär eller elit det finns något för alla.

Läs mer om att träna kampsporten Taekwondo hos oss –> 

NYHET TILL HÖSTTERMINEN 2019

Box n Burn / Boxning

Med start 26/8 2019 kommer vi på Tyresö Taekwondo Academy att starta Box n Burn. Box n Born är en boxningsträningsform där vi kombinerar kampsportens fys med styrka. Du kommer lära dig riktig boxningsteknik av de som har tränat kampsport på absolut högsta nivån.

Mer om Box n Burn / Boxning –>

Privat träning

Drömmer du om att satsa på din träning, att den verkligen blir av? Då är kanske privatträning något för dig. Eller är ni en grupp som behöver komma i bättre form, kanske kollegorna eller ett lag i en annan sport som behöver träna upp smidighet eller styrka?

Under Höstterminen 2019 startar vi privatträningen, läs mer –>

 

Se vårt schema för träningstider för Taekwondon och boxningen

Välkommen att Träna kampsport hos oss i Tyresö

Taekwondo och boxningsträningen anser vi vara det absolut bästa träningen som du kan köra. Inte bara att det är en otroligt rolig träningsform för exakt alla men också att du aldrig kan lära dig för mycket, det finna alltid nya saker att lära sig och så får du den bästa träningen på köpet. Du får även en väldig familjekänsla hos oss vilket kommer underlätta för dig att nå dina mål tillsammans med vårt team. Oavsett vad du har för mål, självförsvar, komma i din bästa form, bli bästa fightern i världen eller bara ha ett väldigt roligt avbrott i vardagen så är vi här för dig.

Vill du börja träna hos oss? Då behöver du ansöka om medlemskap. På sidan ”Bli medlem” finns priser och ansökan

 

Vi lär ut kampsport Tyresö, välkommen du med!